Експерт розповів, чому небезпечно спати поряд зі смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто любить погортати стрічку перед сном або відразу після пробудження, а також багато хто використовує будильник у телефоні і кладе його поруч із собою на ліжку або на меблі для ліжка. Експерт вважає, що це небезпечно.

За словами ІТ-експерта Івана Самойленка, використання смартфона в ліжку може бути небезпечним для росіян, оскільки сучасні пристрої можуть нагріватися і навіть спалахувати від підвищених температур. Він попереджає, що навіть під час сну ми можемо пошкодити акумулятор телефону, що може призвести до займання. Тому він радить не користуватися смартфоном у ліжку, особливо перед сном, щоб уникнути подібних проблем.

Спеціаліст також вказує на небезпеку постійного використання смартфона в ліжку, особливо якщо він заряджається. Він пояснює, що активні ігри, перегляд відео та відвідування соціальних мереж сильно нагрівають батарею телефону. Якщо пристрій підключено до зарядного пристрою, ризик загоряння зростає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Іван Самойленко робить висновок, що виробники гаджетів постійно попереджають про те, що не варто використовувати смартфон під час зарядки, але користувачі все одно ігнорують це правило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.