Як продати старий смартфон з максимальною вигодою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Експерт у сфері IT-технологій розповів, що зробити, щоб продати старий смартфон якомога вигідніше.

Реклама

Експерт повідомив очевидне: перед тим, як виставляти смартфон на продаж, потрібно надати йому товарного вигляду. Слід видалити з його пам’яті свої особисті дані, і навіть протерти сам апарат. Підійде спиртовмісна серветка. Можна скинути телефон до заводських налаштувань, тоді пристрій може почати працювати швидше.

Також я б порекомендував поставити захисне скло. Так створюється відчуття, що ви поводилися з апаратом дбайливо. Навіть якщо на екрані є маленькі подряпини, їх скло сховає.

Крім того, підвищити вартість смартфона допоможуть додаткові аксесуари та чек, що зберігся після його покупки. Слід взагалі зібрати весь комплект від пристрою, який є: коробка, заряджання, можливо, навушники. “Це додасть мінімум 500 гривень до вартості”, – упевнений експерт.

«Якщо потрібно продати відносно швидко, ставте ціну нижчу від середнього по ринку, якщо не сильно поспішайте — вище за середнє. iPhone – ходовий товар на вторинному ринку, вони дуже легко продаються, і на ринку є точні орієнтири за цінами. З Android все складніше – з порядком цін, особливо не флагманів, на ринку повний бардак, люди ставлять ціну, яку захочуть. У той же час, з iPhone перші сто дзвінків можуть бути від перекупників, які будуть знаходити всілякі дефекти і максимально торгуватися», — додав фахівець.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ