Статті

Смартфони яких виробників не рекомендують купувати

Share
Час читання: 2 хв.

Всім привіт, друзі. При покупці смартфона покупці зазвичай діляться на два табори: Перші нав’язливо запевняють, що краще переплатити і взяти смартфон від перевіреного бренду, нехай буде витрачено більше грошей, зате якість гарантована.

Інші вважають з точністю, та навпаки, що бренд взагалі не має жодного значення і головне співвідношення ціни і характеристик. Хоча на мій погляд, щоправда, якраз таки, десь посередині.

У цій статті я вирішив поділитися з вами інформацією про виробників смартфонів, які купувати явно не варто з різних причин. Грунтувався я на своїй особистій думці та розповідях друга, який займається ремонтом цих смартфонів. Приємного читання 🙂

DEXP

DEXP – це компанія, яка спеціалізується на випуску найдешевшої техніки на ринку і справа стосується не тільки смартфонів і на превеликий жаль справи у них жахливо абсолютно з усім.

З одного боку смартфон коштує 3000 гривень і здавалося б з нього банально немає попиту бо хотіти, щось розумне за цю ціну трохи безглуздо. Але з іншого боку за ті ж вісім тисяч на Аліекспрес можна взяти, який-небудь Xiaomi або Realme і це буде просто небо і земля, навіть не небо і земля, а космос і земля.

Так різниця в ціні у відсотковому співвідношення велика, але за фактом при переплаті 2000 гривень ви отримуєте дійсно збалансований девайс, яким комфортно користуватися тривалий термін. А купивши DEXP ви його розіб’єте об стіну вже через місяць, якщо він сам до цього часу не зламається, тому що це відверто лагуча цегла, яка тупить прямо з коробки.

Black Fox

Це у нас ще один виробник, що спеціалізується на виробництві бюджетних девайсів. Чесно кажучи, проблеми абсолютно ті самі, що й із попереднім кандидатом, тому заглиблюватися не бачу особливого сенсу.

Пристрої досить лагучі, підтримки просто ніякої, за характеристиками все погано і термін служби у них теж далеко не як у швейцарських годинників. Чи можна ним користуватися?

В принципі так, але я б ніколи не купив собі такий т.к знову ж таки можу доплатити зовсім небагато і взяти хороший смарт, який буде в десятки разів кращим.

Lenovo

Раніше смартфони Lenovo були на висоті, від Lenovo у мене самого були смартфон, ноутбук і планшет і мене все більш ніж влаштовувало. І якщо зараз з ноутбуками у них все начебто, як дуже добре, то на мобільному ринку ситуація з точністю протилежна.

Смартфони стали виходити, якось незрозуміло, до ладу немає жодних лінійок. Вони буквально зрубали все підтримку, у нових моделей почастішав брак і з’явилися проблеми з акумуляторами через які сервіси до відвалу забиті смартфонами від Lenovo.

Ціна теж перестала відповідати якості і внаслідок чого купувати смартфон від цього бренду я ніякого сенсу не бачу, коли є конкурент, що пропонує за ту ж суму продукт вищої якості.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

Опублікував
Митник Михайло
Tags: поради
  • Останні записи

    Apple готує редизайн Mac mini: ось усі деталі

    Наступного місяця Apple планує почати перехід Mac на нові чіпи M4, і однією з найочікуваніших…

    24.09.2024

    Оновлення iOS 18.1 beta 5: повний список нових функцій і змін

    Apple випустила iOS 18.1 beta 5 для розробників, яка включає кілька важливих нововведень для користувачів…

    24.09.2024

    WhatsApp припинить підтримку деяких старих версій iOS

    Команда популярного месенджера WhatsApp оголосила про майбутні зміни для користувачів старих моделей смартфонів Apple. За…

    24.09.2024

    iPhone 17 та iPhone 17 Air оснастять екранами ProMotion з підтримкою 120 Гц

    Компанія Apple нещодавно презентувала лінійку iPhone 16, але вже з'являється інформація про майбутні iPhone 17…

    24.09.2024

    iPhone 16 отримав нову функцію для селфі з оновленням iOS 18.1

    Apple випустила iOS 18.1 beta 5 для розробників, яка містить нову функцію для керування камерами…

    24.09.2024

    Три несподівані функції iOS 18, які варто спробувати

    Минулого тижня iOS 18 офіційно вийшла для користувачів, і ми продовжуємо відкривати нові функції та…

    24.09.2024