Смартфони яких виробників не рекомендують купувати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Всім привіт, друзі. При покупці смартфона покупці зазвичай діляться на два табори: Перші нав’язливо запевняють, що краще переплатити і взяти смартфон від перевіреного бренду, нехай буде витрачено більше грошей, зате якість гарантована.

Реклама

Інші вважають з точністю, та навпаки, що бренд взагалі не має жодного значення і головне співвідношення ціни і характеристик. Хоча на мій погляд, щоправда, якраз таки, десь посередині.

У цій статті я вирішив поділитися з вами інформацією про виробників смартфонів, які купувати явно не варто з різних причин. Грунтувався я на своїй особистій думці та розповідях друга, який займається ремонтом цих смартфонів. Приємного читання 🙂

DEXP

DEXP – це компанія, яка спеціалізується на випуску найдешевшої техніки на ринку і справа стосується не тільки смартфонів і на превеликий жаль справи у них жахливо абсолютно з усім.

З одного боку смартфон коштує 3000 гривень і здавалося б з нього банально немає попиту бо хотіти, щось розумне за цю ціну трохи безглуздо. Але з іншого боку за ті ж вісім тисяч на Аліекспрес можна взяти, який-небудь Xiaomi або Realme і це буде просто небо і земля, навіть не небо і земля, а космос і земля.

Так різниця в ціні у відсотковому співвідношення велика, але за фактом при переплаті 2000 гривень ви отримуєте дійсно збалансований девайс, яким комфортно користуватися тривалий термін. А купивши DEXP ви його розіб’єте об стіну вже через місяць, якщо він сам до цього часу не зламається, тому що це відверто лагуча цегла, яка тупить прямо з коробки.

Black Fox

Це у нас ще один виробник, що спеціалізується на виробництві бюджетних девайсів. Чесно кажучи, проблеми абсолютно ті самі, що й із попереднім кандидатом, тому заглиблюватися не бачу особливого сенсу.

Пристрої досить лагучі, підтримки просто ніякої, за характеристиками все погано і термін служби у них теж далеко не як у швейцарських годинників. Чи можна ним користуватися?

В принципі так, але я б ніколи не купив собі такий т.к знову ж таки можу доплатити зовсім небагато і взяти хороший смарт, який буде в десятки разів кращим.

Lenovo

Раніше смартфони Lenovo були на висоті, від Lenovo у мене самого були смартфон, ноутбук і планшет і мене все більш ніж влаштовувало. І якщо зараз з ноутбуками у них все начебто, як дуже добре, то на мобільному ринку ситуація з точністю протилежна.

Смартфони стали виходити, якось незрозуміло, до ладу немає жодних лінійок. Вони буквально зрубали все підтримку, у нових моделей почастішав брак і з’явилися проблеми з акумуляторами через які сервіси до відвалу забиті смартфонами від Lenovo.

Ціна теж перестала відповідати якості і внаслідок чого купувати смартфон від цього бренду я ніякого сенсу не бачу, коли є конкурент, що пропонує за ту ж суму продукт вищої якості.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ