Найкращі альтернативи Xiaomi Mi Band 7, які ви можете купити

Вам не потрібно грабувати банк для компетентного фітнесу. Якщо остання версія Xiaomi не для вас, ознайомтеся з однією з альтернатив Mi Band 7 нижче.

Купівля правильного фітнес-трекера для ваших потреб

Бюджетно не означає погано. Новий Xiaomi Mi Band 7 – це не тільки потужний фітнес-трекер, але і безліч інших подібних продуктів. Від точного відстеження тренувань до моніторингу SpO2 і частоти серцевих скорочень – багато доступних варіантів мають ще більшу кількість функцій, ніж будь-коли.

Ознайомтеся з нашим вибором для кращих пристроїв на ринку в ціновому діапазоні Xiaomi. Якщо бюджет не має значення, ми також увімкнули кілька дорожчих варіантів.

Найкращі альтернативи Xiaomi Mi Band 7

  • Huawei Band 6: Остання пропозиція Huawei, Huawei Band 7, недоступна у всьому світі, але ми все одно є шанувальниками Band 6. Обидва покоління завантажені функціями за гарною ціною.
  • Fitbit Inspire 2: Inspire 2 від Fitbit – це гарний інструмент для фітнесу, здоров’я та відстеження сну, який може похвалитися 10-денним часом автономної роботи. Програма Fitbit також є одним з найкращих супутніх програм, які ми бачили.
  • Amazfit Band 5: дуже схожий на Mi Band 5 від Xiaomi, Amazfit Band 5 від Huami має підтримку Alexa та моніторинг кисню в крові.
  • Fitbit Charge 5: Наш поточний вибір найкращого фітнес-трекера, який ви можете купити, Fitbit Charge 5 пропонує яскравий OLED-дисплей та поєднання точних датчиків. Однак це має власну ціну.
  • Apple Watch SE: якщо ви є покупцем Apple і можете розраховувати на трохи вищу ціну, «бюджетний» пристрій Apple – це дуже надійний розумний годинник з глибоким набором функцій відстеження фітнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.