ТОП-10 порад та хитрощів для користувачів iPhone

YouTube-канал Apple Support опублікував добірку порад для користувачів iPhone. Можуть бути корисні для тих, хто тільки недавно отримав смартфон Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Змахніть ліворуч або праворуч по екрану у верхній частині, якщо випадково помилилися, коли вводили цифру у калькуляторі.
  2. Можна закріпити уподобаний контент у «Повідомленнях». Для цього потрібно просто натиснути та утримувати на повідомленні.
  3. Можна створити стопку віджетів на домашньому екрані. Для цього потрібно утримувати натискання на порожньому місці екрана, а потім просто складати віджети одного розміру один на одного. Пересуватися між ними можна перегортаючи.
  4. Ви можете вибрати кілька фотографій, щоб надіслати їх до інших програм. Потрібно натиснути та утримувати один із об’єктів, трохи перетягнути його, а потім не відпускаючи його, натискати на інші фото іншим пальцем. Після цього потрібно переключитися на іншу програму, утримуючи стопку, а потім відпустити її.
  5. Можна прискорити набір повідомлень. І тому існує створення коротких кодових фраз, які набираються на клавіатурі, а айфон сам перетворює в нормальні фрази. Створити такі короткі ключі можна, перейшовши до «Налаштування» > «Основні» > «Клавіатура» > «Заміна тексту».
  6. Можна відкрити камеру з екрана блокування. Для цього слід провести пальцем вліво.
  7. У айфон є функція сканера. У програмі «Нотатки» потрібно торкнутися кнопки камери та вибрати «Відсканувати документи».
  8. Через камеру iPhone можна копіювати текст безпосередньо з зображень. Потрібно помістити весь текст з будь-якого предмета у кадр камери, натиснути кнопку «Онлайн-текст» у нижньому правому кутку та вибрати «Скопіювати текст».
  9. У «Фото» можна легко перейти до першої фотографії альбому. Потрібно торкнутися верхньої частини екрана.
  10. І нарешті можна швидко шукати із домашнього екрану. Для цього необхідно провести вниз посередині екрана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.