Експерти назвали найперспективніші смартфони 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти перерахували найперспективніші та найочікуваніші смартфони 2022 року. За їхніми словами, розумні телефони незабаром зможуть повернутися до допандемійних показників продажу, а тому розробники готують чимало новинок.

На тлі очікування відновлення ринку багато виробників хочуть випустити в новому сезоні пристрій, здатний зайняти позицію лідера в рейтингах. Такі амбітні плани є у багатьох компаній, тому споживачі зможуть вибрати гаджет на свій смак. Експерти звертають увагу на смартфон Xiaomi 12. Його особливістю стане процесор нового покоління Snapdragon 8 Gen 1 Qualcomm. Також приверне увагу покупців Realme GT2 Pro. Він стане першою моделлю бренду, націленим на преміальний сегмент. Здатний зацікавити широкого споживача смартфон Samsung Galaxy S21 FE.

У списку очікуваних новинок також Huawei P60 Pro. Цей аксесуар повинен здивувати покупців камерою нового покоління. Не залишили поза увагою експерти і черговий флагман Samsung Galaxy S22. У цій лінійці вийде 3 апарати з різними технічними особливостями. Крім цього південнокорейський виробник готує до релізу спеціальні моделі – це складні гаджети Galaxy Z Fold4 і Z Flip4. У Google відмовилися від моделей такого плану, зосередившись на смартфоні, який буде представлено лише наприкінці 2022 року. Ймовірно, компанія має намір здивувати споживача, працюючи над новинкою за такий тривалий період.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не втрачає позицій і Apple. У першій половині року на ринок вийде смартфон iPhone SE, що належить до бюджетної серії, а восени відбудеться реліз моделі iPhone 14, що складається з 4 флагманських пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.