Фахівець розповів як продовжити життя батареї iPhone

Прості поради для тих, хто живе із зарядкою та павербанками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільша проблема айфонів – акумулятори. Якщо оперативна пам’ять і зовнішній вигляд майже не старіють і легко проживуть кілька поколінь, то з батареями потрібно “возитися” набагато частіше. Звичайно, іноді власники апаратів Apple забивають і живуть біля розетки/носяться з незручними павербанками. Але проблему це майже не вирішує – заряджати айфони після кількох років користування доводиться постійно.

Тіктокер @kaansanity дав пораду тим, хто регулярно рятує гаджет від смерті за допомогою дефібрилятора. Він записав 20-секундний туторіал для збереження енергії акумулятора. Спочатку блогер порадив скоротити рух інтерфейсу користувача. «Зайдіть до НалаштуванньЗагальніФонове оновлювання –  ВимкненоСпеціальні можливостіРух. Увімкніть «Зменшення руху і вимкніть решту двох», – заявив Каасеніті.

Тобто переведіть у режим Off пункт «Перевага перехресним нап…», «Ефекти повідомлень» та «Автовідтворення відео під час перегляду». Зазвичай перша функція і так стандартно вимкнена, але, про всяк випадок, теж проконтролюйте, щоб вона не працювала. Це допоможе айфону розряджатися не так активно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тіктокер знайшов ще дві опції, наявність яких використовує ресурсі батареї. Вони знаходяться в меню «Налаштування», далі йдіть в «Конфіденційність», «Служби геолокації», прокрутіть список до самого низу та натисніть на «Системні служби». Каасеніті показав у відео, що потрібно відключити функцію Location-based Apple Ads. Але її немає в українській локалізації iPhone, тому можна сміливо пропустити це в ролику.

Але решта пунктів точно знадобиться. Зокрема, для кращої роботи айфону доведеться вимкнути все із блоку «Удосконалення продукту». Коли в тебе сідає гаджет, то потрібно жертвувати апдейтами, тому сміливо переводимо важіль у графах «Аналітика iPhone» та «Маршрутизація та трафік».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.