Стало відомо, чому iPhone швидко розряджається на морозі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Велика кількість власників iPhone помічали, що при роботі на морозі смартфон тримає заряд батареї набагато гірше. Більш того, він може в будь-який момент раптово вимкнутися, навіть якщо ви бачите на екрані показник в 40-50%. Чому так відбувається?

Реклама

Всьому виною хімічний процес, який відбувається всередині акумулятора вашого смартфона. Зараз велика частина мобільних гаджетів працюють на літій-іонних-батареях, а вони на морозі починають втрачати напругу.

iPhone розряджається на морозі

Для нормального функціонування смартфона необхідний певний заряд напруги. В один момент акумулятор через сильний перепад температур просто не може цей заряд забезпечити, і смартфон вимикається.

З «віком» тримати необхідний заряд на холоді стає складніше. Це основна причина, чому старі смартфони програють тільки що купленим в цих тестах. Тому краще за все тримати пристрій в якісь внутрішній кишені. Немає нічого гіршого, ніж тільки що вимкнений смартфон на морозі під час важливої ​​розмови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: