Названо п’ять причин обрати найменший iPhone 12 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зовсім незабаром до iPhone 12 і iPhone 12 Pro додадуть найменший iPhone 12 mini і найбільший в історії флагман iPhone 12 Pro Max. В цій статті ми опишемо ключові переваги «міні» і чому його варто дочекатись.

Розпочинаємо.

Маленький корпус і великий дисплей

Не враховуючи невеликий розмір, iPhone 12 mini оснащений досить великим 5,4-дюймовим екраном. За габаритами новинка навіть менша, ніж iPhone SE (2020), а, отже, і менша ніж iPhone 6, iPhone 7 і iPhone 8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 12 mini лише злегка більший iPhone 5. Він ідеально лежить в долоні, ним легко користуватися однією рукою. При цьому розміри дисплея майже такі ж, як у досить великих iPhone X / XS / 11 Pro – ніяких проблем з цифровою клавіатурою у вас не виникне. Та й такої діагоналі з головою вистачить для перегляду фільмів.

Ідеальне поєднання маленького корпусу і відмінного екрану.

Відмінний дизайн

iPhone 12 mini естетично видається мало не ідеальним айфоном. У нього приголомшливий дизайн з минулого, він схожий на культові iPhone 4 і iPhone 5. Виглядає стильно і дорого. Не варто турбуватися про гострі грані і можливі порізи – з таким компактним корпусом вони виключені.

Могутня начинка

З A14 Bionic всередині iPhone 12 mini вам вистачить ще років на 5, а то і 6. 4 ГБ оперативної пам’яті це небагато, але, з огляду на круту оптимізацію iOS, про гальмування можна навіть не думати.

До слова, iPhone 12 mini – єдиний на сьогоднішній день смартфон з флагманською начинкою невеликих розмірів.

Цінник нижчий, ніж на будь-який інший iPhone 12

iPhone 12 mini набагато дешевший, ніж iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max і не такий дорогий, як iPhone 12.

 

  • iPhone 12 mini з 64 ГБ флеш-пам’яті – ∼30 999 гривень;
  • iPhone 12 mini з 128 ГБ флеш-пам’яті – ∼ 33 999 гривень;
  • iPhone 12 mini з 256 ГБ флеш-пам’яті – ∼ 35 999 гривень.

Міцний і легкий корпус

Судячи з дроп-тестів, iPhone 12 міцніший, ніж iPhone 11. Немає причин сумніватися, що iPhone 12 mini також покаже аналогічні (якщо не кращі, за рахунок невеликих розмірів) результати.

А ще – новинка дуже легка, важить всього 133 грами. Порівняйте з більшістю сучасних дорогих смартфонів – вони рідко важать менше 200 грамів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.