Samsung закриє всі свої сервіси віртуальної реальності до кінця 2020 року

Компанія так і не пояснила причину, по якій було прийнято подібне радикальне рішення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За незаявлених широкому загалу причин, Samsung має намір закрити всі свої сервіси, що працюють з технологіями віртуальної реальності, в тому числі Samsung XR і Samsung VR, вже до кінця 2020 року.

Так, ще з 11 травня виробник прикрив можливість завантажувати 360-градусне відео у власному VR-додатку, а також перестав випускати свіжі оновлення для додатків Samsung XR і Samsung VR. Далі планується, що з 30 червня компанія припинить підтримку Samsung VR Video на шоломах віртуальної реальності Oculus Go, Oculus Rift або Oculus Quest, після чого видалить додаток з магазину Oculus.

Надалі, з 30 вересня, компанія припинить підтримку Samsung VR Video на Samsung Gear VR і Windows Odyssey, видалить його з магазину Microsoft Mixed Reality і припинить підтримку додатку Samsung XR на пристроях, що працюють під управлінням Android, видаливши його також з магазину додатків Google Play Store.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.