Чи буде Touch ID в iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple взяла за правило не повертатися до старих технологій, від реалізації яких вона вже відмовилася. Але може так статися, що вона змушена буде змінити своїм принципам. А винен у цьому коронавірус, в сторону якого керують кожен раз, коли щось піде не так, або зірвуться плани.

З чуток, презентація iPhone 12 може бути відкладена на пізніший термін і вересень не стане місяцем прем’єри нового покоління айфонів. Хоча не виключено, що анонсують iPhone 12 все ж у вересні, але ось продажі стартують через кілька місяців.

Крім того, є ймовірність, що новенькі «яблучні» смартфони обзаведуться ультразвуковим дисплейним сканером відбитків пальців. Повернутися до ідеї ідентифікації користувача за допомогою Touch ID міг змусити введений в багатьох країнах світу «масковий режим».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через пандемії коронавірусу користувачі змушені носити на обличчі маски або респіратори, що викликає складності з розблокуванням iPhone за допомогою Face ID. А оскільки, є всі передумови вважати, що «масковий» режим буде актуальним ще рік-два, стає зрозумілим, що система розблокування по обличчю не найкомфортніший варіант.

У цій ситуації аутентифікація користувача за відбитком пальців виглядає кращим і зручним способом. Але поява наекранной сканера в iPhone 12 це лише чутки, а підтвердяться вони чи ні, дізнаємося вже після презентації смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.