Глава Poco “обдурив” користувачів щодо нового флагмана компанії Poco F2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякий час назад глава Poco India Чандола Манмохан заявив, що новий флагман компанії Poco F2 не буде заснований на базі анонсованого нещодавно Redmi K30 Pro. Судячи з найсвіжішими даними, пан Манмохан все ж трохи “обдурив” користувачів в цьому питанні.

Вся справа в тому, що судячи з даними шеф-редактора популярного ресурсу XDA-Developers Міш’ал Рахмана, як мінімум Poco F2 Pro буде заснований на базі недавнього хіта від Redmi. При цьому зовсім не факт, що Poco в принципі буде випускати “звичайну” версію нового флагмана, так як в іншому випадку новинці просто-напросто нема на чому буде базуватися. У варіанті же, при якому компанія вирішить розробити пристрої з нуля, як в плані дизайну, так і в плані заліза, віриться з дуже великими труднощами, якщо чесно.

Нагадаємо, що Redmi K30 Pro заснований на базі флагманського процесора Snapdragon 865, може похвалитися цікавим дизайном, родзинкою якого стала фронтальна камера, яка виїжджає прямо з корпусу. Також пристрій оснащений 64 Мп основною камерою і підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.