Експерти розповіли, чим небезпечні підроблені бездротові навушники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підроблені навушники Air Pods можуть завдати шкоди здоров’ю, впевнені фахівці. Вони не тільки створюють загрозу порушення слуху, але і зроблені з токсичних матеріалів. Тим не менше, попит на таку продукцію залишається високим, завдяки привабливій ціні.

Французькі журналісти, які пишуть на тему захисту прав споживачів провели експеримент. Вони замовили в китайських магазинах сім пар бездротових навушників. Однак до адресатів дійшли лише чотири пари, інші так і не були передані на доставку. Спроби зв’язатися з продавцями не увінчалися успіхом.

Одна з отриманих посилок виявилася з явним браком – навушники просто не працювали. Як відзначають експерти, в цьому випадку досить проблематично обміняти товар на інший або повернути гроші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В одній з моделей максимальна гучність перевищувала допустимі норми на 10 децибел. Фахівці відзначають, що тривале прослуховування музики на граничній гучності з часом призведе до ослаблення слуху. Крім того, з чотирьох моделей фейкових Air Pods дві були зроблені з токсичних матеріалів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.