Квадрокамера в дусі Huawei Mate 20. Нові рендери Redmi Note 9 і Note 9 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші рендери Redmi Note 9 з камерою в дусі Huawei Mate 20 з’явилися ще 23 лютого, але на той момент важко було повірити, що такий дизайн піде в серію. А між тим, судячи з усього, пішов. Сьогодні різні джерела представили рендери моделі – все в одній і тій ж «підтверджуючи» стилістику.

Як видно, вже ніхто не сумнівається, що Redmi Note 9 і Note 9 Pro будуть виглядати саме так. Якщо джерело, злило правильний дизайн моделі ще 23 лютого мав рацію, значить і інші дані його про це смартфоні теж вірні. В такому випадку чекаємо Snapdragon 720 в звичайному Redmi Note 9 і MediaTek Dimensity 800 в Redmi Note 9 Pro, акумулятори ємністю 5000 мА · год і … такі ж камери (принаймні, але наборам датчиків), як в Redmi Note 8 і Note 8 Pro.

Окремо варто відзначити виконання фронтальної камери з врізаною в кутку камерою. І готується до випуску Redmi K30 Pro виконання фронталки буде іншим: вона виконана в висувному модулі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОithome.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.