Гoлoвний кoнкyрент Mi Band oтpимав oфiцiйну дaтy aнoнca

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
За чутками станеться, це вже зовсім незабаром!
Oстаннi кiлькa poків Mi Band зaвoював pинoк фітнес-годинників. З одного боку, це добре, тому що саме популярність пристрою від Xiaomi дозволяє рости ринку подібних девайсів в цілому. З іншого ж боку, монополія ніколи не приносила по-справжньому позитивних підсумків. Скоріш за все, подібної позиції дотримуються і розробники з Realme, які особливо сумлінно працюють над власним фітнес-браслетом.

Так, ще в рамках презентації Realme 5i глава індійського підрозділу компанії Мадхав Шет підтвердив факт того, що його компанія займається створенням свого першого фітнес-браслета. Єдине, що відомо про пристрій напевно, так це те, що він буде поставлятися з ремінцем жовтого кольору. Також в якості дати анонса називався досить розпливчастий термін – 1 квартал поточного року. Але зараз в мережі з’явилася свіжа інформація, що стосується дати анонса пристрою. 

Так, в рамках останнього епізоду Інтернет-мовлення AskMadhav, у глави Realme запитали, коли ж буде запущений умовний Realme Band. На це пан Шет відповів, що трапиться це вже зовсім скоро – в лютому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Нагадаємо, що ще в грудні компанія розповіла про свої основні плани на 2020 рік: смартфони, програмне забезпечення та продукти Інтернету речей. Саме до останньої категорії входять смарт-годнники, призначені для контролю стану здоров’я і фізичної активності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.