Такий корпус як у InWin Diéy для ПК ви точно ніколи не бачили

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія InWin, напевно, є найвідомішим виробником незвичайних корпусів. Причому цілком собі серійних. І щороку InWin примудряється раз по раз дивувати все більш незвичайними, дивними і дивовижними корпусами.

Не став винятком і цей. Незважаючи на те, що CES 2020 вже закінчилася, про корпус InWin Diéy багато джерел заговорили лише зараз, і Він варто згадки.

Описувати цей корпус ніякого сенсу немає-слова не передадуть того, що зробила InWin. Краще подивитися на відео і фотографії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Diéy-це транскрипція китайського слова, що позначає метелика. Чи схожий новий корпус InWin на метелика-кожен вирішить сам для себе. У будь-якому випадку, виглядає новинка просто неймовірно.

Незважаючи на максимально неефективний з точки зору корпусу для ПК дизайн, це дійсно повноцінний корпус. Більш того, великий корпус, що дозволяє встановити системну плату формату E-ATX, відеокарту довжиною до 360 мм і пропонує вісім слотів розширення. Габарити корпусу складають від 800 х 960 х 960 мм до 800 х 1300 х 1300 мм в залежності від стану.

Корпус присутній на сайті InWin з усіма характеристиками, але незрозуміло, чи буде він продаватися. Само собою, це в кращому випадку буде дуже обмежений тираж, але навіть щодо цього поки ясності немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.