Xiaomi Mi Band 5 приписують дві найважливіших фішки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже чимало тих, у кого на зап’ясті є лічильник кроків і датчик серцевого ритму. Ми говоримо про фітнес-браслетах, якими обзавелося чимало користувачів. Серед них досить велика армія тих, хто віддав перевагу гаджетам Mi Band від Xiaomi.

Як ефективні і корисні фітнес-помічники пристрої Xiaomi зарекомендували себе добре. Але багато хто хотів би, щоб вони не тільки були яскравими представниками фітнес-спільноти, а й пропонували ряд корисних функцій. Наприклад, мали в своєму арсеналі NFC. І нехай у Xiaomi Mi Band 4 є версія з NFC, але вона актуальна тільки для ринку Китаю, а на глобальному ринку – річ марна.

Але інсайдери вселяють надію, що все зміниться з приходом Xiaomi Mi Band 5. Так, техно-шпигуни обіцяють, що нове покоління фітнес-трекера отримає дисплей, чия діагональ збільшиться до 1,2 дюйма. Але головний сюрприз – модуль NFC в глобальній версії. Більш того, є ймовірність, що нове покоління фітнес-браслета отримає підтримку Google Pay і можна буде здійснювати платежі безконтактним способом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Huami все ж отримала замовлення від Xiaomi на виробництво Mi Band 5. Прем’єра новинки може відбутися в червні і цінник на неї буде в районі $ 26 в Китаї. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.