Співробітник Ubisoft злив в мережу фото PlayStation 5 і нового геймпада

Обслуговуючий персонал великої ігрової компанії вирішив опублікувати фотографії нової консолі Sony в мережу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрова приставка PlayStation 4 користується неймовірною популярністю, так що нічого дивного в активному обговоренні характеристик, можливостей і дизайну PlayStation 5 немає. Ще влітку 2019 року в мережі з’явилися малюнки, створені на основі патентів компанії Sony, а в листопаді цього ж року з’явилися вже якісні фотографії пристрою. Правда, інсайдери трохи промахнулися – консоль з V-подібним вирізом по центру, яка засвітилася відразу на декількох фотографіях, насправді є просто девкітом. Цей пристрій відправляють розробникам, щоб вони могли підготувати свої ігри до релізу.

Тепер на просторах інтернету з’явилися нові фото, на яких можна детально розглянути дизайн пристрою. На лицьовій панелі консолі можна побачити роз’єм для дисків, а значить, виробник вирішив не відмовлятися від фізичних копій відеоігор. Також можна помітити дисплей, на якому виводиться інформація, але його, швидше за все, в призначеній для користувача версії PS5 вже не буде. Зверху у консолі досить великий виріз, на краях якого розташована перфорація для системи охолодження. Мабуть, виробник все ж почув заклик геймерів про те, що PS4 занадто гуде, гріється і видає масу дивних звуків.

Більш того, на фотографіях засвітився і новий геймпад, про який теж досить багато говорили інсайдери. Пристрій, як і передбачалося, практично не відрізняється дизайном від DualShock 4 – корпус, стіки і клавіші залишилися недоторканими. Єдиною помітною зміною є сенсорна панель – вона стала майже помітно більше. Ймовірно, в іграх для нового покоління консолі сенсорна панель буде використовуватися набагато частіше, адже на поточний момент розробники даний елемент контролера майже не використовують.
Окремо хотілося б відзначити, що за злив фотографій девкіта і нового геймпада варто дякувати співробітника компанії Ubisoft Montreal. Він опублікував фотографії в Facebook з підписом «Я працюю прибиральником в U …», і користувачі досить швидко знайшли його місце роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.