Windows 10 розвиватимуть по-новому: функції відв’язали від релізів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft оголосила про перехід на новий спосіб розробки Windows 10. До цих пір компанія слідувала прийнятим з першою версією ОС принципом прив’язки нових функцій до чергового релізу, повідомляє ” ЛІГА.net “.

Компанія більше не буде з новим релізом Windows 10 випускати всі обіцяні в ньому функції. Останні будуть з’являтися за готовністю.

“Хоча функції в активній розробці можуть бути призначені в майбутній реліз Windows 10, вони вже до нього не прив’язані. Нові опції будуть з’являтися в майбутніх випусках Windows 10 коли вони будуть готові”, – написав старший менеджер програми тестування Windows Insider Брендон ЛеБланк в офіційному блозі .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 2015 року (тоді вийшла перша версія Windows 10) Microsoft публічно оголошувала про майбутні нововведення в ОС. Про них користувачі могли дізнатися в офіційному блозі в день релізу тестової версії такого випуску. Microsoft неодноразово підтримувала такий принцип, публікуючи відомості про нові функції в момент демонстрації тестової версії нового релізу. Випадки, коли Microsoft відкликала вже оголошену функцію траплялися рідко.

Подібну модель впровадження нових функцій по готовності використовують веб-браузери. Однак вони можуть випустити за рік більше п’яти мажорних версій і перенесення функції на наступну може призвести до затримок лише в кілька тижнів. Нові версії Windows 10 виходять два рази на рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.