100-ватна зарядка Xiaomi ефективна на 98%, в нових смартфонах буде по 2 акумулятора

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, ще навесні компанія Xiaomi представила технологію швидкої зарядки Super Charge Turbo, яка дозволяє зарядити акумуляторну батарею смартфона ємністю 4000 мА·год всього за 17 хвилин.

Спочатку було обіцяно, що дана технологія з’явиться в смартфонах, які вийдуть в кінці 2019 року. Крім того, лідери Xiaomi і Redmi підтвердили, що ця зарядка буде масовому продуктом, а не ексклюзивною особливістю для якогось концептуального флагмана. Однак технологія так і не дебютувала в жодному з останніх флагманів компанії.

На цьому тижні був опублікований новий тизер, який дозволив припустити, що анонс відбудеться зовсім скоро. Він відбувся, проте компанія всього лише підтвердила, що цього року чекати смартфонів з підтримкою 100-ватної зарядки не варто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На конференції розробників Mi Developer Conference компанія Xiaomi офіційно повідомила про те, що перші смартфони з підтримкою технології Super Charge Turbo будуть випущені тільки в наступному календарному році.

На конференції Xiaomi розкрила трохи більше деталей про технологію. Смартфони з підтримкою Super Charge Turbo будуть оснащені двома акумуляторами. Самі смартфони і відповідний зарядний пристрій матимуть надійний програмний і апаратний захист для забезпечення безпеки пристрою, а також вас і вашого майна. Xiaomi стверджує, що зарядний пристрій матиме надвисоку ефективність 98%, а при його виготовленні будуть використовуватися тільки високоякісні матеріали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.