В мережі з’явилися зображення Huawei Mate 30 які показують чотири модулі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Huawei Mate 30 буде офіційно анонсована в цей четвер, 19 вересня, на заході в Мюнхені. Але всього за три дні до прес-релізів для всієї лінійки з’явилася люб’язність Евана Бласса.

Huawei Mate 30 Pro

Підтверджуючи недавні витоки, сьогоднішня преса демонструє круглий модуль камери ззаду, який супроводжується великим кільцем. В цій настройці повинен бути розміщений основний 40-мегапіксельний шутер з підтримкою технології 4-в-1 піксельного біннінга, нова 40-мегапіксельна кінокамера, 8-мегапіксельний сенсор в парі з 3-кратним телеоб’єктивом і спеціальний Time-of-Flight датчик для поліпшення зображення боке.

За повідомленнями, все це буде супроводжуватися ксеноновим спалахом, 32-мегапіксельною селфі-камерою і другою селфі-камерою в поєднанні з ультра-ширококутним об’єктивом. Ці останні дві апаратні функції знаходяться всередині широкого прорізу попереду, яка також містить 3D-систему розпізнавання осіб, схожу на Face ID. Безпосередньо під останнім розташований величезний 6,8-дюймовий дисплей з водоспадом, який відрізняється різко вигнутими краями з обох сторін. Частота оновлення ще не розкрита, але панель може підтримувати здатність 2400 x 1176p.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій бцде працювати на тільки що анонсованому Kirin 990 5G. Базова конфігурація сховища ще не розкрита, але чутки пропонують варіант з 8 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ розширюваної внутрішньої пам’яті. Комплектація пакета Huawei Mate 30 Pro виглядає як Android 10 і EMUI 10, але без послуг Google, величезною батареї ємністю 4500 мАг в поєднанні з 40 Вт SuperCharge і 27 Вт SuperWirelessCharge і сканером відбитків пальців на екрані.

Huawei Mate 30

Стандартний Huawei Mate 30, як і його Pro версія, буде оснащена круглим модулем камери на задній панелі, який в цілому містить чотири датчика. Але через більш низьку ціну на смартфоні можна очікувати зниження вартості кожного окремого датчика.

Відмінності тривають, коли ми дивимося на передню частину смартфона. Щоб знизити витрати, Huawei Mate 30 викидає дисплей з водоспадом на користь плоскої панелі, яка в поєднанні з невеликою виїмкою зверху. Останній оснащений двома камерами для селфі, яка пропускає систему розпізнавання осіб 3D.

Як показують сьогоднішні зображення які з’явилися в мережі, цей конкретний пристрій також буде підтримувати мережі 5G і, отже, і буде працювати на процесорі Kirin 990 поряд з 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої пам’яті в стандартній комплектації. Все це буде в поєднанні з Android 10 і EMUI 10 прямо з коробки без додатків Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.