Килимок для миші Asus ROG Balteus Qi служить для бездротової зарядки смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Asus Republic of Gamers (ROG) орієнтований на геймерів, в асортименті є ігровий смартфон ROG, ігрові ноутбуки, ігрові клавіатури, миші і так далі.

Вчора був представлений килимок для мишки Asus ROG Balteus Qi, який при цьому можна використовувати одночасно і для бездротової зарядки мобільних пристроїв, відповідних стандарту Qi.

Килимок для мишки Asus ROG Balteus Qi має габарити 320 x 370 мм. Виробник заявляє, що поверхня килимка ідеально підходить для будь-якого типу датчика. Гумова основа гарантує, що килимок не буде ковзати навіть під час екстремальних ігор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У правому верхньому куті килимка для миші розташована зона бездротової зарядки Qi. Є світлодіодний індикатор, який показує, що бездротовий пристрій заряджається.

Килимок для миші має 15 настроюваних ефектів, які можна перемикати в будь-який час за допомогою кнопки. Світлові ефекти можуть бути різними: статичні, дихання, колірні цикли, веселка, хвилі, комети, зоряне небо та ін. Світло синхронізується за допомогою програмного забезпечення Armory II.

Крім того, килимок для миші Asus ROG Balteus Qi має роз’єм USB 2.0, який можна використовувати для підключення провідної миші. Кабель килимка для миші розташований у верхньому лівому кутку.

Пристрій оцінено в 109 доларів (2 800 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.