Смартфони Pocophone будуть випускатися і далі, але Pocophone F2 поки не буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про те, що бренд Pocophone (він же Poco — в Індії) припинить своє існування, останнім часом почали циркулювати з новою силою, однак офіційних підтверджень цьому не було. Тепер же з’явилося офіційне спростування: судячи з усього, Pocophone продовжать випускатися.

Про це повідомив представник компанії в відеоінтерв’ю. За його словами, Poco (мова про індійському офісі) ніяк не управляється Xiaomi — та відповідальна тільки за бренди Mi і Redmi. Брендом Poco управляє незалежна команда. Так, Poco користується деяким сервісами Xiaomi, начебто логістики і техпідтримки, але має свою власну стратегію розвитку і, судячи з усього, свій погляд на смартфони.

Однак Pocophone F2 в найближчій перспективі не спостерігається. Справа в тому, що штат Poco нечисленний, і поки всі зусилля зосереджені на першій моделі — Poco F1. Pocophone F2 якщо і з’явиться, то ближче до кінця року. Хоча більш реальні терміни випуску моделі — перше півріччя 2020 року. Але при цьому новинка буде самостійним пристроєм, а не яким-небудь перейменованим Redmi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.