Xiaomi представила смарт-годинник з 20 днями роботи за 2 000 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила в Китаї розумні годинники Amazfit Youth Edition. Зовні аксесуар нагадує більш дорогу модель Amazfit Verge . Цікаво, що навіть набір функцій і можливостей у годин схожий, при цьому «молодіжна» версія пропонує кращу автономність.

Amazfit Youth Edition

Amazfit Youth Edition виконані в досить масивному корпусі вагою 46 грамів. Вони оснащені 1,3-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360х360 пікселів, прикритим загартованим склом Gorilla Glass 3. Виробник також запевняє, що дисплей має спеціальне покриття, що запобігає появі слідів від пальців. Силіконовий ремінець знімний, що дозволяє змінювати його на будь-який інший відповідного розміру.

Годинники вміють відстежувати фізичну активність в реальному часі і якість сну, а також вимірювати частоту серцебиття. У разі перевищення заданого значення пульсу користувач буде сповіщений вібрацією про необхідність відпочити. Також вони нагадують розім’ятися після тривалого сидіння на одному місці. Заявлена ​​підтримка 11 видів спорту, включаючи гольф, біг, їзду на велосипеді, тренування в тренажерному залі, футбол та інші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazfit Youth Edition

Серед додаткових можливостей годинник заявлена ​​підтримка безконтактної оплати покупок. Чи буде ця функція працювати за межами Китаю – поки не ясно. Також вони оснащені GPS і ГЛОНАСС для відстеження маршрутів пересування користувача. За запевненням виробника, від одного заряду Amazfit Youth Edition здатні пропрацювати до 20 днів, але при постійно включеному GPS автономність падає до 40 годин.

У Китаї Amazfit Youth Edition можна буде придбати за ціною $ 72 (біля 2 000 грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.