Розумна колонка Amazon Echo Show 5 оцінена в 2,5 тисячі гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Amazon оголосила про випуск нового пристрою сімейства Echo. Розумна колонка Amazon Echo Show 5 оснащена дисплеєм розміром 5,5 дюймів і HD-камерою. Вона коштує 90 доларів (2 400 грн.).

За словами виробника, колонка видає «багатий і повний звук», тому відмінно підходить для перегляду музичних кліпів і прослуховування музичного мовлення. Завдяки інтеграції з голосовим помічником Alexa управляти відтворенням можна за допомогою голосових команд.

Так само легко Echo Show 5 дозволяє дивитися телепередачі і новинні ролики. До цього скоро додасться інтеграція з wikiHow, що дозволить вам отримати доступ до сотень відео з практичними рекомендаціями, знову-таки, за допомогою голосових команд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колонка дозволяє управляти голосом пристроями і системами розумного будинку: міняти яскравість світла, включати або вимкнути його, переглядати зображення з камер відеоспостереження і свідчення термостатів, управляти групами пристроїв і т. д. Звичайно, є підтримка скриптів, які дозволяють автоматизувати виконання рутинних послідовностей дій в залежності від дати, часу доби та будь-яких тригерних подій.

Колонка може служити засобом зв’язку, в тому числі — відеозв’язку з тими, хто має пристрої Echo, додатки Alexa або Skype.

У Echo Show 5 є кілька рівнів захисту конфіденційності. Зокрема, як і у інших моделей Echo Show, у нової колонки є кнопка вимикання мікрофона та камери, і візуальний індикатор, який показує, коли аудіо або відео передається в хмару. Крім того, Echo Show 5 має шторку камери, яка максимально наочним способом «відключає» камеру, зберігаючи решту функціональність без змін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.