Показані основні особливості дизайну Samsung Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже писали, відомий китайський інсайдер Ice Universe розсекретив ряд особливостей дизайну смартфона Galaxy Note 10. Тепер ресурс PhoneArena опублікував пару рендерів, що показують одну з цих особливостей.

Джерело повідомляло про нове місце розташування фронтальної камери. Як показали на PhoneArena, у Galaxy Note 10 збережеться отвір під камеру прямо в екрані, але не в правому верхньому кутку, а вгорі по центру. Камера успадкує свої характеристики у Galaxy S10 — датчик роздільною здатністю 10 Мп. Модель Galaxy Note 10 Pro отримає також 8-мегапіксельний датчик глибини.

Очікується зміна розташування і орієнтації з горизонтальною на вертикальну у основної камери. На думку PhoneArena, четвірна камера Galaxy Note 10 Pro буде нагадувати розкладку у Galaxy A9 — чотири модулі розташовані вертикально в один ряд у лівому верхньому кутку задньої панелі. У Galaxy Note 10 буде відсутній модуль Time-of-Flight і камера виявиться потрійною. Апаратні параметри, будуть як у Galaxy S10 і Galaxy S10 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Ice Universe зазначив, що в Galaxy Note 10 буде використовуватися пам’ять стандарту UFS 3.0, яка помітно швидше, ніж UFS 2.1 у Galaxy S10.

Офіційний дебют Samsung Galaxy Note10 і Galaxy Note 10 Pro очікується в серпні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.