На розвиток розумних годинників Apple Watch вплинули листи користувачів перших версій цього пристрою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колишній глава Apple Стів Джобс виділявся крім іншого тим, що іноді особисто відповідав на листи користувачів. Це ж робить і нинішній глава компанії Тім Кук.

Джерело розповіло досить цікаву історію, пов’язану з цим аспектом. Як виявилося, саме листи користувачів і той факт, що в Apple їх читають, вплинув на один з найпопулярніших нині пристроїв компанії.

Спочатку компанія запустила свій розумний годинник, роблячи акцент на їх спортивній складовій, на дизайні і можливостях watchOS. А ось особливого акценту на функції, пов’язані з охороною здоров’я, Apple не робила. У 2015 році після запуску пристрою компанія почала отримувати чимало листів, в яких користувачі дякували Apple і розповідали, як розумні годинник компанії допомогли виявити у них проблеми зі здоров’ям, аж до порятунку життів. Саме після цього Apple почала зміщувати акцент на функції, пов’язаної зі здоров’ям.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з колишніх співробітників Apple, який і розповів цю історію, зазначив, що ці листи були несподіванкою для компанії, так як розумні годинники спочатку позиціонувалися зовсім для інших завдань, так і в цілому Apple не очікувала, що датчик ЧСС в її годиниках зможе виявляти проблеми зі здоров’ям.

На сьогоднішній день історій про те, як Apple Watch допомогли виявити у користувача серйозні проблеми зі здоров’ям або й зовсім врятували людині життя, вже досить багато. В останній версії годин компанія додала відразу дві корисні функції, пов’язані зі здоров’ям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.