Amazon за цей передноворічний період заробив рекордну суму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільший інтернет-магазин Amazon оголосив про рекордні підсумки святкового сезону. Цього року напередодні Різдва покупці замовили більше товарів, ніж будь-коли раніше. Всього було продано більше мільярда одиниць. У список найбільш продаваних товарів в цьому сезоні увійшли розумна колонка Echo Dot, ляльки серії LOL Surprise! Glam Glitter, модні речі бренду Carhartt і бездротові навушники Bose QuietComfort.

Якщо говорити тільки про фірмової продукції Amazon, серед найбільш продаваних пристроїв були колонки Echo і Echo Dot, приставки Fire TV Stick 4K з пультом Alexa Voice Remote, планшети Fire Tablet, електронні книги Kindle.

Магазин відзначає зростання попиту на пристрої для розумного будинку, такі як Amazon Smart Plug, Ring Video 2, TP-Link Kasa Smart Plug і iRobot Roomba 690.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Успіх розумних колонок не міг не позначитися на числі запитів до віртуального помічника Alexa. За підрахунками Amazon, у цьому році надійшло вісім разів більше запитів, що встановлюють нагадування, більше ста мільйонів запитів на таймер, в три рази більше запитів про рецепти страв і сотні тисяч запитів рецептів коктейлів — найбільш популярними напоями були егг-ніг і «Московський мул».

Магазин відзначає зростання числа користувачів сервісу Prime — як за рахунок тих, хто пробує його безкоштовно протягом обмеженого часу, так і за рахунок тих, хто вже зробив вибір на користь платного членства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.