Дизайн нового планшета-ноутбука Microsoft Surface Studio 2 вражає своїм дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після виходу в світ оригінального планшета-ноутбука Surface 2, компанія Microsoft почала думати щодо подальшого розширення свого асортименту даного сегмента комп’ютерної техніки. І вона прийшла до дійсно цікавого дизайну, який так чи інакше характеризується вельми чудовим підбором характеристик і особливостей.

Мова йдеться про нову модель багатофункціонального планшета Surface Studio 2. Маючи кілька розширеним вбудованим функціоналом і оновленим дизайн-концептом, цей моноблок є відмінним прикладом того, як можна створювати преміальні і в той же час унікальні в своєму сегменті пристрої.

Втім, у новому Surface Studio 2 є своя особливість, яка сподобається далеко не всім – це його досить висока вартість. Звичайно, вона цілком залежить від того, яку конфігурацію вибере користувач, проте легше від цього не стає. За конфігурацію з 16 Гб оперативної пам’яті і 1 Тб SSD-накопичувача у користувача попросять 3 500 доларів США(97 000 гривень) , а за розширений пакет з 32 Гб пам’яті і 2 Тб накопичувача – все 4 800 доларів (133 000 гривень).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не сказати, що така цінова політика є несподіваною з боку Microsoft, проте це автоматично означає, що питома кількість покупців Surface Studio 2 буде обмеженою. Що стосується внутрішньої начинки, то користувачам пропонується процесор Core i7 останнього восьмого покоління і вибір між дискретною графікою GTX 1060 або GTX 1070 – ціна від цього також буде змінюватися. Варто відзначити, що нова модель є на даний момент найпродуктивнішою в лінійці Surface-пристроїв від Microsoft.

Таким чином, компанія цілком зацікавлена в тому, щоб поширювати і покращувати свої преміальні пристрої, які могли б похвалитися чимось вельми і вельми цікавим – не кажучи вже про те, щоб скористатися деякими ринковими тригерами. Як би там не було, а перші відвантаження пристрою почнуться вже в грудні поточного року компанія планує розширити лінійку в майбутньому 2018 році і привнести нові пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.