З’явилися вражаючі характеристики екрану згинаючого смартфона Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics, нарешті, визначилася з характеристиками свого першого смартфона з згинаючиим дисплеєм, який проходить під назвою Samsung Galaxy F.

Джерела повідомляють, що смартфон буде оснащений основним дисплеєм, діагональ якого складе 7,29 дюйма, а також додатковим дисплеєм діагоналлю 4,58 дюйма, який буде розташовуватися на зовнішній панелі крпус в складеному стані.

Samsung Display вже давно приступила до виробництва екранів, спочатку в місяць буде випускатися близько 100 тис. згинаючих дисплеїв для цього смартфона. До кінця року буде відвантажено не менше 500 тис. дисплеїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подробиці про цей пристрій буде оприлюднено в ході конференції Samsung для розробників, яка пройде 7-8 листопада в Сан-Франциско.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОixbt.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.