Новий бюджетний смартфон Energizer E500 отримав ціну 70 євро

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники виробника оголосили про випуск мобільних пристроїв Energizer E500 і Energizer E500S і назвала вартості гаджетів.

Сучасний недорогий смартфон Energizer E500 отримав ціну 70 євро, а його «старшого колегу» можна придбати за 100 євро. Різниця між апаратами полягає в підтримці останньою моделлю мережі 4G. Energizer E500 має елегантний ергономічний дизайн. Цей легкий смартфон без проблем поміщається в кишеню, його зручно тримати в долонях. Пристрої оснащені екраном розміром п’ять дюймів, основною на 8 і додатковою на 5 МП, ОП 1 ГБ, вбудованої пам’яті 8 ГБ. Дисплей телефону покритий захисною плівкою, яка врятує його від пошкоджень і подряпин.

Гаджет отримав чіпсет Mediatek Quard-Core частотою 1,3 ГГц. Пристрій функціонує на базі ОС Android Oreo Go Edition. Energizer E500S має живильну батарею на 2000 мАг. Цей акумулятор дозволяє експлуатувати новий бюджетний апарат в автономному режимі протягом доби. Якщо за допомогою Energizer E500 отримувати задоволення від улюблених мелодій, то працювати без перезарядки пристрій буде 23 години. Дані телефони мають підтримку двох sim-карт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.