Apple вбила iPhone X, 6s, 6s Plus і SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У родині смартфонів Apple велике поповнення: компанія представила відразу три нові моделі. Це класні iPhone XS Max від 1100 доларів, iPhone XS від 1000 доларів і iPhone XR за 750 доларів.

Заодно Apple влаштувала чистку модельного ряду і скоротила кількість смартфонів. На сайті більше немає дідка iPhone 6s і його старшого брата 6s Plus. Заодно пропав iPhone SE, останнім пристрій з маленьким екраном. Зауважу, що iPhone 6s і SE об’єднувало наявність 3,5-міліметрового роз’єму для навушників, тепер всі моделі без нього. Хочете слухати музику? Підключайте гарнітуру через Lightning. Або купуйте bluetooth-гарнітуру.

Заодно Apple вбила і iPhone X. Ось це так! Він прожив усього рік. Таке, пам’ятається, було з iPhone 5, коли йому на зміну прийшов iPhone 5s. Тепер історія повторюється. iPhone, анонсований на честь десятирічного ювілею, залишає ринок, щоб не створювати зайву конкуренцію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зате він назавжди залишиться в пам’яті завдяки «моноброви» – фірмова фішка смартфона стала трендом на ринку мобільних пристроїв і приводом для жартів. Face ID, нова система управління жестами – він навчив нас новим фішок. Зливати його і бігти за XR? Якщо гроші палять кишеню, звичайно. Якщо не палять, походити з ним можна ще два-три роки: Apple стабільно оновлює флагмани.

Так виглядає сучасна лінійка смартфонів Apple. Тепер 4 актуальних моделі.

Жаліти з приводу iPhone 6s і 6s Plus не буду, він реально старий і йому вже давно пора на спочинок. А ось якщо вам потрібен телефон з маленьким екраном, то iPhone SE варто пошукати, поки вони зовсім не зникли: це знакова, історична модель. Можна навіть для колекції купити, потім покажете онукам, якими смішними пристроями ми користувалися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.