Стало відомо, коли Google випустить Android P

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реліз фінальної збірки Android P відбудеться 20 серпня. Про це повідомив іменитий інсайдер Еван Бласс, також відомий як EvLeaks . Без зайвих слів Бласс опублікував на своїй сторінці в Twitter календар з датою, зазначеної стилізованої під позначення Android P латинською літерою P.

За традицією Бласс не став розкривати своїх джерел, сповістивши його про дату релізу Android P. Втім, як правило, співрозмовники Бласса з галузі, найчастіше виявляються праві, забезпечуючи його найактуальнішою і точною інформацією.

Коли вийде Android P

На точність представленої Бласс інформації також вказує практика. Наприклад, реліз Android O в минулому році відбувся 21 серпня. Тоді Google теж випустила оновлену ОС на самоті, представивши для неї апаратну оболонку тільки восени.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Android P – нові функції

Android P, ймовірно, стане одним з найбільш знакових оновлень мобільної ОС від Google. Крім поліпшень продуктивності і оптимізації, Android P запропонує користувачам вдосконалений інтерфейс, можливість ручного активації темної теми і вбудований контроллер активності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.