iPad mini 8 буде оснащений екраном OLED

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

11-дюймовий та 13-дюймовий планшети iPad Pro M4 стали першими пристроями Apple , що перейшли з дисплеїв mini-LED на OLED. За інформацією від аналітика у сфері дисплеїв, такий екран отримає планшет наступного покоління iPad mini 8. Ось тільки iPad mini 7 був представлений лише кілька днів тому, не оновлюючись протягом трьох років. Не виключено, що і наступного планшета доведеться чекати не менше.

Реклама

Що ще відомо

У Twitter блогер Люк Міані поділився міркуваннями щодо створення Apple iPad mini Pro. Це компактний планшет із потужними внутрішніми компонентами та розширеною функціональністю. Це підтримка зовнішнього монітора та технологія OLED із ProMotion. Росс Янг, голова та засновник Display Supply Chain Consultants, заявив, що наступний iPad mini отримає оновлений дисплей.

З огляду на бездоганний послужний список Янга йому цілком можна вірити, але це не означає, що питань не залишилося. Крім термінів випуску, чи планшет буде оснащений технологією OLED dual-stack tandem, як у iPad Pro M4? Ця технологія додає більше шарів до загальної структури, що допомагає збільшити яскравість у два рази та термін служби у чотири рази.

Промислове виробництво цієї технології недешеве, тому не виключено, що майбутній планшет подорожчає. Можливо, на той час технології виробництва дисплеїв дозріють і подешевшають.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ