Дослідження виявило негативний вплив Android-смартфонів на особисте життя

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Дослідження компанії All About Cookies, опубліковане в New York Post, виявило, що використання Android-смартфону може негативно впливати на особисте життя користувачів. Опитування показало, що власники iPhone демонструють упередження щодо користувачів Android, які можуть навіть заважати особистим стосункам.

Реклама

Що відомо про дослідження

Майже чверть користувачів iPhone (23%) визнали, що використання Android-смартфону потенційним партнером може стати приводом для розриву стосунків. Також 22% користувачів iPhone ставляться з упередженням до тих, хто використовує інші месенджери, окрім iMessage.

Крім особистих стосунків, користувачі Android стикаються з дискримінацією і в онлайн-середовищі: 31% чоловіків зізналися, що не поставлять лайк в Tinder користувачеві Android, а 52% власників Android стикалися з глузуванням через свій вибір смартфона.

Почуття незручності та заздрості — ще одна проблема, з якою стикаються користувачі Android. Близько 26% опитаних зізналися, що їм ніяково користуватися Android-смартфоном, а 30% навіть подумують про покупку iPhone, щоб уникнути негативних реакцій.

Висновок

Незважаючи на суперництво, користувачі обох платформ прагнуть знайти компроміс. 42% опитаних використовують інші месенджери, такі як WhatsApp, щоб уникнути проблем, пов’язаних із кольорами повідомлень в iMessage.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ