Усі кольорові варіанти Xiaomi 15 Pro на перших зображеннях

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Напередодні масштабної презентації Xiaomi, яка має відбутися 20 жовтня, в мережу вибігли зображення смартфонів Xiaomi 15 Pro у трьох кольорах: чорному, білому та сріблястому. Проте компанія також випустить спеціальну титанову версію.

Реклама

Дутальніше про Xiaomi 15 Pro

Схоже, що кардинальних змін у дизайні чекати не варто. Телефон загалом нагадує свого попередника, Xiaomi 14 Pro, що вийшов торік. Головна відмінність – розташування світлодіодного спалаху за межами блоку камер.

За даними інсайдерів, Xiaomi 15 Pro буде оснащений 6,78-дюймовою вигнутою AMOLED-панеллю від TCL з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 120 Гц, новим чіпсетом Snapdragon 8 Gen 4 в парі з 16 ГБ оперативної пам’яті і до 1 ТБ.

На задній панелі будуть розташовані три камери з оптикою Leica: основна на 50 Мп з 1/1.3-дюймовим сенсором та діафрагмою f/1.4, надширококутна на 50 Мп та телевізор на 50 Мп з 5-кратним зумом. Роздільна здатність селфі-камери – 32 Мп.

Серед інших особливостей новинки – акумулятор ємністю 6000 мАг з підтримкою провідної зарядки до 90 Вт та бездротової на 80 Вт, а також супутниковий зв’язок.

Тепер чекаємо на офіційну презентацію Xiaomi 15.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ