Epic Games роздає дві круті гри – Outer Worlds і Thief

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із найбільших ігрових магазинів Epic Games Store анонсував безкоштовну роздачу двох популярних проектів. На цьому тижні користувачі можуть отримати The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition та Thief.

The Outer Worlds – популярна науково-фантастична рольова гра, розроблена Obsidian Entertainment. Ця студія створила легендарний Fallout: New Vegas.

«Ви прокидаєтеся після десятків років глибокого сну на кораблі поселенців, що пропав шляхом до земної колонії на краю галактики, і опиняєтеся в центрі масштабної змови, яка загрожує існуванню колонії. Досліджуйте різні планети та області Альціону, у тому числі загадковий астероїд Горгон та дивовижні винокурні Ерідана. Створений персонаж зможе вплинути на перебіг історії, зустрічаючи численні угруповання, що борються за владу», – з опису гри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Thief – захоплююча гра в жанрі стелс-екшен, в якій ви станете вправним злодієм, що орудує в темному місті.

«Приміряйте на себе оповитий тінню вигляд Гарретта, похмурого і самотнього неперевершеного майстра злодійських навичок. Немає нічого, що було б вам не під силу: ні найскладніші пограбування, ні найнадійніше захований видобуток, ні найтаємніші секрети», — з опису гри.

Обидві ігри можна отримати до вечора 11 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.