Apple випустила нові бездротові навушники Beats Fit Pro Alo Yoga

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний виробник навушників Beats, який належить Apple, анонсував нове спецвидання популярної моделі Beats Fit Pro, розроблене в партнерстві з Alo Yoga.

Лімітована версія випускається в кольорі Black Sparkle з блискучим хромованим оздобленням усередині кейса для заряджання, а також з логотипом Alo і блискучим логотипом Beats на самих навушниках.

Навушники Beats Fit Pro створені для занять спортом, але при цьому вони пропонують просторовий звук з відстеженням положення голови і активне шумозаглушення, а також режим “Прозорість”. Усередині встановлено чип Apple H1, як і в AirPods Pro. Вони чудово підійдуть як користувачам iPhone, так і власникам Android-смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Без підзарядки навушники видають до 7 годин відтворення, а із зарядним кейсом ця цифра збільшується до 30 годин.

Навушники Beats Fit Pro Alo Yoga вже доступні в деяких країнах за ціною $200.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.