Sony PlayStation 6: нові цікаві подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якою буде PlayStation 6 і коли повинен відбутися реліз – ці питання тепер хвилюють багатьох поціновувачів Sony PlayStation.

У свою чергу інсайдери вже почали потроху ділитися інформацією. Так, зі їхніми даними, PlayStation 6 майже напевно працюватиме на технологіях AMD.

Мовляв, інших виробників чіпів як партнерів Sony наразі навіть не розглядає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є відомості, що Sony має намір зробити PlayStation 6 найпотужнішою консоллю наступного покоління.

За непідтверджиними даними, у PlayStation 6 очікується велика ставка на комплексне використання трасування променів, системи машинного навчання та ІІ для створення більш живих світів та взаємодії з NPC в іграх, а також трасування шляхів.

Наразі немає точних відомостей, коли Sony PlayStation 6 з’явиться у продажу, але деякі інсайдери дійшли висновку, що це може статися у 2027 році. Нібито, договір між Activision Blizzard та Sony на спеціальний доступ до Call of Duty підписано до наступного релізу консолі.

При цьому у звітах регулятора, які опинилися в руках журналістів, нібито йдеться про те, що цей доступ закінчиться в 2027 році. З цього і стало ясно, що Sony PlayStation 6 з’явиться вже через три роки.

Однак є відомості й про інші терміни виходу PlayStation 6. Згідно з ними, реліз PS6 повинен відбутися не раніше 2028 року.

Додамо, що тим часом стало відомо, якою буде PlayStation 5 Pro.

Так, згідно з новими даними, Sony розглядає можливість випуску PS5 Pro без дискового приводу, тобто повністю цифрової версії.

Процесор PlayStation 5 Pro буде виготовлений за 4-нм технологією, а графіка RDNA 3 буде пропонувати 60 обчислювальних блоків. Також збільшиться пропускна здатність пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОPOLITEKA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.