Apple відмовилася від відключення PWA-додатків на iPhone в ЄС

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple скасувала своє рішення щодо відключення функції веб-додатків (PWA) на смартфонах з iOS 17.4 і новіше на території ЄС. Заява компанії з’явилася на сайті Apple Developer.

“Ми отримали запити на продовження підтримки веб-додатків для робочого столу в iOS, тому ми продовжимо пропонувати наявні можливості в ЄС”, – із заяви Apple.

Веб-додатки, як і раніше, створюватимуть на основі технологій веб-рушія WebKit із використанням його архітектури безпеки, зазначили в Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Європейські користувачі виявили зникнення функції ярликів веб-сайтів на робочому столі iPhone у бета-версії iOS 17.4. Це сталося через майбутню легалізацію сторонніх браузерних движків на iOS відповідно до європейського Закону про цифрові ринки. Тоді в Apple пояснили, що не зможуть забезпечити фірмовий рівень безпеки веб-додатків у разі використання альтернативних рушії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.