Названо єдину причину почекати MacBook Air 2024 і не купувати торішні моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple незабаром оновить свої ультрабуки MacBook Air. Про це пише MacRumors.

Згідно з джерелом, у 2024 році очікується апдейт одразу обох моделей MacBook лінійки Air – з 13 і 15-дюймовими дисплеями. Оскільки їхній дизайн був повністю перероблений у 2022 році, зараз не варто сподіватися на якісь зовнішні зміни. Є хіба що невеликий шанс побачити новий колір корпусу, але загалом це малоймовірно.

Змін у розмірах, технічному оснащенні, конфігураціях і комплектації теж не очікується. Єдиною причиною дочекатися прийдешніх оновлених моделей буде свіжий чип Apple Silicon M3 – саме він відповідатиме за продуктивність ультрабуків 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головні відмінності M3 від M2 – техпроцес (3 нм проти 5 нм), кількість транзисторів (25 млрд проти 20 млрд), технологія динамічного кешування, яка більш ефективно використовує пам’ять, і апаратна підтримка трасування променів в іграх і 3D-програмах. Опосередковано також може збільшитися автономність завдяки меншому споживанню енергії у нових чипів.

Згідно з інсайдами, Apple представить оновлені MacBook Air 13 і 15 дюймів наприкінці березня 2024 року. Чекати залишилося менше місяця.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.