Чутки: AirPods 4 і AirPods Max з USB-C представлять цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple, як і раніше, планує випустити кілька нових моделей AirPods наприкінці цього року, згідно з останньою інформацією, наданою Марком Гурманом з Bloomberg.

У жовтневому випуску своєї розсилки Power On за 2023 рік Гурман повідомив, що Apple планує випустити дві моделі AirPods четвертого покоління та оновлені AirPods Max у “кінці 2024 року”. У неділю він підтвердив, що цей план все ще в силі.

Гурман очікує, що AirPods четвертого покоління початкового рівня матимуть новий дизайн із поліпшеною посадкою, підвищену якість звуку й оновлений зарядний корпус із портом USB-C. Він також очікує, що дорожчі AirPods четвертого покоління будуть оснащені активним шумозаглушенням і динаміком у зарядному корпусі, який зможе відтворювати звук для відстеження кейса через застосунок “Локатор”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За його словами, Apple планує зняти з виробництва AirPods другого і третього поколінь після запуску двох моделей.

За словами Гурмана, оновлені AirPods Max будуть оснащені портом USB-C замість Lightning для зарядки і дротового відтворення аудіо, але інших серйозних змін не передбачається. За його словами, накладні навушники також можуть з’явитися в нових кольорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.