Розкрито детальні характеристики потрійної 48-мегапіксельної задньої камери Sony Xperia VI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вересні минулого року натякали, що Sony Xperia 1 VI буде представлений через місяць після виходу серії Samsung Galaxy S24. І ось, цього місяця Samsung вже представила свої нові флагманські моделі, після чого стали надходити подробиці про флагман Sony.

Останній витік відноситься до характеристик задньої камери у смартфона Xperia 1 VI. З представленого зображення видно, що на задній панелі майбутнього смартфона Sony буде розташовано три камери з роздільною здатністю 48 МП. Всі три камери будуть оснащені сенсорами Exmor T для мобільних пристроїв – новими датчиками зображення з двошаровим транзисторним пікселем. Порівняно з попередником, який мав лише одну камеру Exmor T 48 з роздільною здатністю 12 МП, ця конфігурація є значним поліпшенням.

Також стали відомі подробиці про кожен з датчиків. Один з трьох датчиків Exmor T для мобільних пристроїв являє собою 1/1,4-дюймовий блок з розміром пікселя 1,12 мкм і діафрагмою f/1,4. Він також оснащений повнопіксельним автофокусуванням з подвійним PD і може запропонувати 2-кратний оптичний зум. Далі другий датчик Sony Exmor T для мобільних сенсорів є 1/2,7-дюймовим блоком із технологією Sony 2×2 On-Chip Lens (OCL), яка дає змогу поліпшити чутливість, роздільну здатність захоплення, динамічний діапазон і швидкість. У витоку передбачається, що цей датчик камери Xperia 1 VI матиме надширококутний об’єктив із фокусною відстанню від 14 до 18 мм. А третій датчик – Exmor T для мобільних пристроїв – має такі самі розміри, як і попередній і має OCL 2×2, але при цьому він є телеоб’єктивною камерою, яка може запропонувати 3-кратний оптичний зум і 6-кратний сенсорний зум. Повідомляється також, що Sony планує представити Xperia 1 VI на заході MWC 2024, запланованому на 26 лютого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.