В мережі показали Google Pixel 8 Pro в новому кольорі Minty Fresh

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google потішила новим кольором Pixel 8 Pro під назвою Minty Fresh. Він з’явиться у продажу після 25 січня опівночі за тихоокеанським часом, а сьогодні в мережі з’явився рендер телефону.

Один офіційний тизер опублікував Еван Бласс у своєму профілі на X, і телефон, безумовно, виглядає освіжаюче зеленим.

Востаннє Google використовував зеленуватий колір для своїх смартфонів у травні, коли випускав Pixel 6a. Поява Minty Fresh стане першим зеленим варіантом для великого Pixel і четвертим кольором на вибір після Obsidian (чорний), Porcelain (білий) і Bay (блакитний). Телефон також матиме зелену тему з коробки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всередині телефон, швидше за все, залишиться тим самим – чіпсет Tensor G3, основна камера на 50 МП і чистий Android 14 з обіцяною 7-річною підтримкою програмного забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.