Samsung готується представити бюджетний Galaxy Z Fold

Судячи з усього, анонс відбудеться вже цього літа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім нещодавно Samsung представила флагманську серію Galaxy S24, а бренд уже розпочав масштабну підготовку до презентації складних пристроїв, яка відбудеться в липні-серпні 2024 року.

За даними галузевого видання The Elec, Samsung готує не тільки Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6, а й дешевшу версію складного пристрою. Джерело заявляє, що компанія активно розробляє модель Galaxy Z Fold початкового рівня. Найімовірніше, смартфон отримає менш потужний чипсет і позбудеться кількох функцій, але при цьому він коштуватиме від $800 до $1000.

Причина створення бюджетного складного телефону полягає в тому, що південнокорейська компанія хоче збільшити ступінь поширеності пристроїв із гнучкими екранами. Крім того, Samsung хоче захопити частину китайського ринку “фолдів”, на якому в основному домінують HUAWEI і HONOR.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, ми дізнаємося більше подробиць про складні новинки Samsung у найближчі місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.