Які нові функції з’являться на iPhone у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2024 році користувачі iPhone можуть очікувати на низку нових функцій у межах оновлень iOS 17 і iOS 18.

Велика частина очікується з релізом нової версії операційної системи. Орієнтовно, восени наступного року. Серед нових функцій:

Захист від крадіжки пристрою: Apple представить функцію захисту від крадіжки, яка вимагатиме суворої автентифікації через Face ID або Touch ID для доступу до паролів в iCloud Keychain, перегляду віртуального номера Apple Card, вимкнення режиму “Загублений” та інших дій. Для особливо чутливих операцій, як-от зміна пароля Apple ID, буде додано одногодинну затримку безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спільні плейлисти Apple Music: Передплатники Apple Music зможуть створювати спільні плейлисти, даючи змогу кільком користувачам додавати, змінювати порядок і видаляти пісні.

AirPlay на телевізорах у готельних номерах: Ця функція дасть змогу користувачам iPhone сканувати QR-код на телевізорі в готельному номері для встановлення з’єднання AirPlay, щоб транслювати бездротовим способом відео, фотографії та музику з iPhone на телевізор.

Встановлення застосунків поза App Store в Європі: Відповідно до Акта про цифрові ринки Європейського Союзу, Apple планує дозволити встановлення застосунків не тільки через App Store на iPhone у країнах ЄС.

Наступне покоління CarPlay: Перші автомобілі з підтримкою нової системи CarPlay від Apple будуть анонсовані в 2024 році. Ця система обіцяє глибшу інтеграцію з панеллю приладів і системами управління кліматом, підтримку декількох дисплеїв на панелі приладів і багато іншого.

Підтримка RCS: Apple оголосила, що підтримає крос-платформний стандарт обміну повідомленнями RCS у застосунку “Повідомлення” на iPhone, починаючи з “наступного року”, що, ймовірно, буде функцією iOS 18.

Розумна Siri: Очікується, що iOS 18 запропонує технологію генеративного ШІ, яка поліпшить роботу Siri і застосунку “Повідомлення” під час відповідей на запитання та автозаповнення речень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.