TCL представила відносно дешевий 98-дюймовий 4K-телевізор 98-дюймовий

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія TCL стає лідером з випуску доступних ультравеликих телевізорів у Європі, представивши 98-дюймову модель P745 4K LCD. У P745 відсутня функція локального затемнення, але він як і раніше пропонує роздільну здатність 4K і поставляється з Google TV, а також вбудованим Chromecast.

Минулого року компанія випустила 98-дюймову модель C735, зробивши великі телевізори доступнішими в Європі. Тепер TCL має намір зміцнити свої позиції, представивши ще дешевшу 98-дюймову модель P745.

На відміну від своїх молодших побратимів із серії, 98-дюймова версія оснащена РК-панелями з частотою 100/120 Гц і портами HDMI 2.1, що підтримують 144 Гц VRR-вхід.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий телевізор TCL програмно підтримує HDR, включаючи HDR10, HDR10+ і Dolby Vision, хоча якість зображення для HDR може постраждати через відсутність локального затемнення. У телевізорі також реалізовано декодування і проходження звуку Dolby Atmos.

TCL 98P745 надійде на європейський ринок у серпні або вересні за ціною 2800 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.