Дешево і потужно: найкращі смартфони 2023 року за ціною до $300

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони вартістю 100-200 доларів сьогодні користуються величезною популярністю. По-перше, вони пропонують майже всі функції, які ви хотіли б мати в телефоні. По-друге, за $200 вже можна розраховувати на наявність деяких флагманських функцій.

Автори XDA Developers зібрали найкращі бюджетні смартфони, які можна купити, маючи в кишені 300 доларів або 11 000 у грн.

Найкращим бюджетним смартфоном для покупки у 2023 році назвали Samsung Galaxy A23 5G. Насамперед він виділяється основною камерою з чотирьох модулів на 50+5+2+2 Мп з оптичною стабілізацією зображення біля головного датчика. Вона здатна видавати зображення не гірше за бюджетні флагмани.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До того ж радує продуктивність – телефон отримав популярний чипсет Snapdragon 695, потужності якого більш ніж достатньо для плавної роботи системи і геймінгу на середніх налаштуваннях графіки. Автономність забезпечує великий акумулятор на 5000 мАг, також в апарата при собі 120-герцовий дисплей і NFC-модуль.

Друге місце віддали OnePlus Nord N30. У нього теж процесор Snapdragon 695. Усе гаразд і з камерами – є 16-мегапіксельна селфі-камера і основний блок із трьома модулями на 108+2+2 мегапікселів.

Автономність смартфона забезпечує акумулятор на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50 Вт. Від 0 до 100% смарт заряджається всього за 40 хвилин.

Трійку бюджетників замикає Samsung Galaxy A14. На сьогодні це один із найдоступніших телефонів лінійки Galaxy. У нього великий 6,6-дюймовий екран, найкращий програмний софт і гідна камера за ціною дешевше $200.

Якщо вам потрібен смартфон зі стилусом, то TCL Stylus – це найкращий варіант. У ПЗ пристрою вбудовані додатки для створення заміток і цифрового підпису за допомогою стилуса. Також він допоможе в деяких діях – наприклад, збільшенні зображення.

POCO M4 Pro назвали найбільш збалансованим бюджетним смартфоном суббренду Xiaomi. Апарат відмінно справляється з іграми, непогано знімає відео і фото і при цьому відмінно тримає заряд.

Якщо ви в пошуках бюджетного камерофона, то таким є Google Pixel 6a. Також у нього компактні габарити, відмінний екран, потужний чип, а головне – адекватний цінник.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.