Названо 3 найкращі смартфони до 150 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед бюджетних смартфонів можна відшукати моделі, здатні похвалитися гідними характеристиками. У статті розповімо про 3 найкращі смартфони до 8000 гривень, які можна придбати просто зараз.

realme Narzo 50

Впевнена модель із класичним дизайном і чохлом у комплекті. Оснащена IPS-екраном діагоналлю 6,6 дюйма, роздільною здатністю 1080×2412 і непоганою щільністю пікселів 407 ppi – картинка чітка, рамки екрана практично непомітні, тому телефон чудово підійде для перегляду відео або не надто вимогливих мобільних ігор. Останньому сприяють й інші параметри: 6 ГБ оперативної пам’яті, досить свіжий процесор Mediatek Helio G96 і вбудований ігровий режим Pro.

Продуктивності достатньо для будь-яких повсякденних завдань та ігор середнього рівня графіки. Доповнює картину підтримка 120 Гц частоти оновлення екрану для максимально плавної прокрутки і добре оптимізований інтерфейс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім високої продуктивності смартфон має й непогану автономність. Об’єм акумулятора становить 5000 мАг, якого вистачає на більш ніж добу роботи телефону або на 17,5 годин безперервного перегляду відео. Заряджається пристрій за 1 годину 15 хвилин.

Смартфон оснащений потрійною камерою: основний об’єктив на 50 Мп дає змогу отримувати чіткі кадри з великою кількістю деталей, макрооб’єктив необхідний для зйомки дрібних об’єктів, а датчик глибини – для розмиття заднього фону. Варто відзначити хорошу передачу кольору, наявність фазового PDAF-автофокусу і непоганий нічний режим. Фронтальна камера на 16 Мп також видає непогані знімки.

З інших особливостей: є датчик NFC, підтримка USB OTG, дві nanoSIM-карти, окремий роз’єм для microSD і датчик відбитка пальця, розташований збоку.

Xiaomi POCO M5s 4/64 ГБ

Смартфон з досить значною продуктивністю і яскравим (700-1000 ніт) AMOLED-екраном діагоналлю 6,43 дюйма і високою роздільною здатністю 1080 x 2400. Пристрій ідеально підійде для споживання будь-якого контенту (відео, серіали, фільми) за рахунок якісного дисплея, що забезпечує чітку картинку. З мінусів – максимально доступна частота оновлення екрану всього 60 Гц.

Працює телефон на базі добре зарекомендувавшого себе процесора MediaTek Helio G96, а можливість додатково розширити ОЗП за рахунок внутрішньої пам’яті дозволяє з комфортом грати в більшість сучасних онлайн 3D-ігор. Що стосується повсякденних завдань, то і з ними пристрій справляється без будь-яких проблем і підвисань.

Модель відмінно підходить і для зйомки – основна камера складається з 4 об’єктивів (ширококутний на 64 Мп, ультраширококутний на 8 Мп, а також макро і датчик глибини), фронтальна камера на 13 Мп. Знімки виходять соковитими з достатньою кількістю дрібних деталей. Ефект боке працює без нарікань і якісно розмиває задній фон.

Ємність батареї становить 5000 мАг – автономність непогана, але при максимально високій яскравості екрана, яку може видати смартфон, його вистачить на 6-7 годин безперервної роботи. У комплекті йде швидка зарядка на 33 Вт, здатна зарядити модель приблизно за 1,5 години.

Телефон також підтримує безконтактну оплату, 2 SIM-карти, окремий слот під карту пам’яті, сканер відбитка пальця збоку, підтримка VoLTE, VoWiFi і можливість запису розмов.

Смартфон TECNO Camon 19 Neo 6/128 ГБ

Якісна модель з акцентом на фото та відеозйомку, а також цікавим, стильним дизайном з використанням геометричних ліній на задній кришці. Має великий IPS-екран діагоналлю 6,78 дюймів і Full HD+ роздільною здатністю 2460 х 1080 пікселів. Максимальна частота оновлення екрана – 60 Гц. Загалом екран доволі яскравий і може похвалитися непоганою передачею кольору та насиченістю.

Відмітна риса цієї моделі – камери. Основна складається з трьох модулів, головний з яких на 42 Мп, а також доповнена підтримкою штучного інтелекту при обробці знімків. Присутній фазовий автофокус і 6-елементна оптика. Також варто відзначити просунутий режим для нічної зйомки Super Night і фронтальну камеру на 32 Мп, що рідко зустрінеш у бюджетних моделях. Є можливість знімати відео в 2К-роздільній здатності.

За продуктивність моделі відповідає процесор MediaTek Helio G85 – досить потужний для будь-яких звичних завдань і не надто важких ігор. Стандартні 6 ГБ ОЗП можна розширити до 11 ГБ за рахунок внутрішнього сховища. Автономність телефону пристойна – акумулятора на 5000 мАг вистачає приблизно на 35 годин помірної роботи на одному заряді. Швидка зарядка на 18 Вт йде в комплекті і заряджає модель трохи більше ніж за 2 години.

У смартфон вбудований NFC-модуль, сканер відбитків вбудований у кнопку ввімкнення, підтримуються 2 SIM-карти і microSD.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.